joi, 29 septembrie 2011

Incaltaminte Piele , Incaltaminte barbati

Deci am revenit astazi cu un nou post despre incaltaminte . Astazi vreau sa vorbesc mai mult despre incaltaminte pentru barbati si incaltaminte facuta din mai multe materiale printre care si pielea . Incaltaminte barbati este aceea incaltaminte pe care barbati o poarta atunci merg pe strada sau merg in excursii . Incaltamintea pentru barbati difera de mai multe criterii :
- locurile unde barbati merg , cum ar fi excursii la munte , mare in care trebuie sa foloseasca bocanci sau sandale ;
- stilul fiecarui barbat in parte , unora le place stilul sportiv ( si mie imi place ) , altora le place stilul eleganta alti se iau dupa anumite celebritati , dar toti poarta aceeasi incaltaminte pentru barbati ;
- in functie de anotimpul in care suntem , fiecare barbat poarta incaltaminte pentru vara , toamna , iarna , primvara ;
Aceasta incaltaminte pe care barbati o poarta poate fi facuta din mai multe materiale . Poate fi facuta din goretex , din musama , din piele si mai sunt o multime de materiale din care se poate face incaltamintea . Eu unul recomand ca de cate ori va cumparati incaltaminte sa luati una dintr-un material cat mai bun . Si stiti toti care e cel mai bun material pentru incaltaminte este pielea . rin cumpararea unei incaltaminte piele va ve-ti economisi bani si timpul petrecut prin magazinele de incaltaminte . Stiu ca puteti spune ca daca cumparati o asemenea incaltaminte din piele ve-ti plati mai mult dar ganditi-va cat va tine aceasta incaltaminte 2-3 ani . Asa ca nu o sa trebuiasca sa mai cumparati pentru 2-3 ani incaltaminte ceea ce va face o economisire din partea voastra . In plus timpul vostru va fi economisit si ve-ti putea face alceva in loc sa umblati prin magazine sa v-o cumparati . Acum o sa pun jos doua trei modele de incaltaminte din piele .
Sandale Teva pentru vara

Bocanci iarna barbati Grisport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu