joi, 29 septembrie 2011

Incaltaminte Munte , Incaltaminte Sport

Am creat acest blog pentru a putea vorbi in el despre incaltaminte . Cred ca stiti toti ce inseamna cuvantul incaltaminte , aceaa parte care acopera piciorul ajutandu-l la mers pentru a nu se juli sau intepa in ceva . Incaltamintea este de mai multe feluri si se grupeaza dupa multe :
- dupa anotimupuri exista incaltaminte pentru vara , pentru iarna , pentru primavara sau pentru toamna ;
- dupa unde te duc picioarele exita incaltaminte pentru munte , pentru nisip si pentru mai multe ;
- in functie de ce sport practici exista incaltaminte sport pentru fotbal , pentru sporturi nautice , pentru ski sau altele ;

Incaltamintea poate fi fabricata din mai multe materiale , goretex , piele sau alte materiale , personal recomand sa cumparati din piele pentru ca este cel mai bun material din care poate fi facuta o incaltaminte si va tine foarte mult , astfel economisiti bani . Pentru ca imi palce muntele va pot spune de un magazin care vinde incaltaminte munte care mi se pare mie de ce-a mai buna calitate . Acest magazin este SportManiac care are in componenta lui bocanci excadrile si alta incaltaminte care ne trebuie pentru a putea merge la munte in siguranta . Bocanci sunt foarte faini , sunt facuti din piele toti are trei firme de la care se aprovizoneaza , niste firme care sunt foarte cunoscute in domeniul bocancilor . Aceste firme sunt TEVA , Merrell si Grisport . Ofera 90 de zile garantie la orice produs achizitionat la unele chiar 2 ani deci sper ca v-am convins ca e un magazin de nota zece . Cam atat pentru astazi maine voi reveni cu un post despre incaltaminte , in incheiere va voi pune si o poza cu niste bocanci super pe care i-am vazut in magazin .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu