luni, 29 mai 2017

Espandrile dama si barbati - Epantofi.ro

Espadrila te duce cu gândul la vacanță, evadare, fiind o încălțăminte comodă ce reprezintă o relaxare pentru purtător. Ea a fost populară în 1940 ca încălțăminte de plajă fiind confecționată din pânză cu talpă din sfoară sau iută. Dacă te-ai săturat să porți teniși, șlapi, pantofii de iaht și altă încălțăminte de vară, espadrila este o alternativă stilată și în aceleși timp comodă încât îți dă senzația de libertate de parcă ai fi desculț.



Această încălțăminte își trage originile din Spania și este perfectă pentru vremurile călduroase oferind simplitate și confort la un preț bun. Espadrila se poate purta la o ținută casual, dar nu și la costum. Cu timpul ea și-a croit drumul în lumea modei și  a ajuns pe podiumurile de prezentare. Ea se asortează la pantalonii din in și la hainele de vară. Se găsește în diverse culori și imprimeuri care te va ajuta să o asortezi cu ușurință la vestimentație. Pe lângă pânză, noile apariții se  găsesc în varianta de piele. Curelele de pânză sunt cele mai potrivite pentru fi purtate împreună cu espadrila. Pe lângă curea ea se mai poate asorta la genta din pânză sau o pălarie de vară. Vei găsi multe informații ca vor idică că espadrila nu se poartă cu șosete. Sunt de acord parțial cu această informație. NU purta șosete lungi și scurte, dar nu uita de cele "invizibile". Prin simplul fapt că porți șosete, este sănătos atât pentru picior precum și pentru încâlțăminte. Fiind din pânză au avantajul de a putea fi spălate, dar cu mare grijă că pot intra la apă. Aceștia nu se bagă în mașina de spălat, nu se spală cu apă fierbinte, iar cel mai sigur este să folosești o periuță la curățat pentru a îndepărta petele. Dacă vrei să te simți comfortabil încearcă această încălțăminte care îți dă libertate de mișcare. Pentru a achiziona espandrila din imagine poti intra pe : https://www.epantofi.ro/dama/pantofi/espadrile.html

Cum să porţi corect espadrilele ?
Incontestabil, espadrilele sunt casual până la punctul în care pot fi numite "papuci de purtat pe afară". În niciun caz nu pot fi puse pe picior de egalitate cu pantofii. În mod clar, nu te poţi încălţa în espadrile dacă ai o întâlnire de afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu